Desna Misao

Важно обавештење

Generalna — Аутор desnamisao @ 20:29

Електронски часопис "Десна Мисао" од 31.12.2009 године званично гласило невладине организације Центар за српске студије ЦСС.

http://www.css.org.rs/

 

 

Центар за српске студије ЦСС је удружење грађана основано са циљем продубљивања сазнања о националној политичкој и културној прошлости ради бољег сагледавања садашњости и здравог трасирања будућности.

Центар је осмишљен од стране дипломираних политиколога, правника и академаца факултета друштвених наука незадовољних статусом који домаћа историја, култура и политичка мисао има, како међу формалним и неформалним облицима образовања, тако и у ширим друштвеним круговима и средствима информисања.

Спасавањем од заборава најзначајнијих имена српске историје и културе, промоцијом националних достигнућа у свим областима друштвеног живота Центар за српске студије ЦСС жели да, свим својим снагама, допринесе формирању и едукацији омладинске интелектуалне елите. Црпећи на врелу историје позитивне примере и праксу својих претходника, будући креатори националне друштвене и политичке збиље наћи ће најбоље одговоре за проблеме нашег друштва.

Окренути богатом националном наслеђу, намерни смо да истражимо и анализирамо сва питања и недоумице са којима се суочава савремена Србија бивајући активни учесници у свеопштем развоју земље.

Центар за српске студије ЦСС жели да буде неизоставна карика тог процеса.


Прикључите се!

http://www.css.org.rs/Са поштовањем,

уредништво Десне Мисли

 

 

 

http://desnamisao.blog.rs/


Powered by blog.rs