Desna Misao

26 ÐÐ, 2011

Празнине у вашим главама ипак боле

Kolumna — Аутор desnamisao @ 01:19

Пише: Марко Ђедовић

 

 

 

 

Гледајући разне клипове разних професора психологије у покушају, све ми је јасније зашто Србија све више пропада. Једном приликом сам једној особи у шали рекао да је његов недостатак мозга ствар техничке природе, међутим сада ми је све јасније да се таквим стварима не шали. Празнине у главама јасно су се виделе и у немогућству понављања једне реченице која се учи данима, и у падовима у којима не можемо да схватимо да ако дишемо то значи да смо физички живи; види се то и у прављењу мита од једне личности која то по мом дубоком убеђењу то не заслужује ни најмање, при том се особа, која је своје поштење и љубав према свом а и другим народима показала досад небројано пута,покушава сатанизовати. У  тренутку обележавања дванаест година од почетка „милосрдног“ убијања нашег народа особа у лику председника Србије иде у Брисел да се исповеди о чему је разговарала сат времена дуже од предвиђеног са ВЛАДИМИРОМ ПУТИНОМ (ово није ствар техничке природе са врха текста већ јасан прст у око свим пострадалима и њиховим породицама)!

А при том Србија ћути у страху да и ово мало људи што нешто ради за плату од које не може ни комуналије да плати,не изгуби.

Зашто ћути Србија????

Потсећа ли вас ово на она „дивна“ Брозова времена?

Имате ли утисак да се народ препустио апатији и колективној депресији?

Мислите ли да као хришћани мирно чекамо упокојење  или му се велики део грађана радује као једином спасу и излазу из овакве ситуације у коју су нас довели ови са "празнинама у главама"?

Чини ли вам се да нам само још ГОЛИ ОТОК фали?

Мени као неком коме је струка да се бави људима ово делује јако застрашујуће! Делује ми као да ми нисмо потомци светих Немањића, као да нисмо потомци Милоша Обилића, као да нам је Карађорђе случајно део историје, као да то нисмо ми и као да то нису Срби!

Застрашујуће је што смо то заборавили, што у нама није остао ни један рецидив те њихове бунтовне и правичне природе, као да смо неко други, као да су нам (нама који немамо празнине) испрали мозгове, као да смо и сами себи досадни и тешки!

У пракси се све ово зове толеранција а у народу постоји изрека:ПУШТАМО ДА ВИДИМО ИМАЈУ ЛИ МЕРУ.

Сада нам је јасно да немају мере у уништавању и историје и прекрајању државе, немају ни морала, ни стида ни срама.....А такви не смеју остати на власти!

 

ЗАР НЕ???

 


Коментари

  1. Postoje i dve lepe izreke koje smo mi, kao narod, davno prihvatili kao da su iz Biblije izašle:Spasa nam nema ,propasti ne možemo i stih iz jedne stare slovenačke pesme(zaboravih koje, možda je u pitanju "Krvava buna")koji kaže:Nigdar ni bilo da nikak ni bilo!Čini mi se da se i time rukovodimo već vekovima.Kao, nekako će već biti, a mi ne možemo da utičemo na to, pa zašto onda da se nerviramo?Ipak mislim da Srbima treba nekakav vodja, organizator, bez njega ne može. MI smo po prirodi sledbenici, mora neki pastir da ide napred, pa makar i slep.A buntovnost o kojoj govoriš nije ovom narodu donela ništa dobro kroz istoriju.Nema više kože na ledjima koju neko može da odere.I na kraju, s obzirom da si veoma mlad, zar ne misliš da je mladost ta koja treba da povuče napred? Za svoju budućnost, za svoju decu, za život.Mi stariji, bar oni koji nemaju taj tehnički nedostatak mozga ili kakav već, ćemo za vama.Da vas podržimo.Ovo je vaše vreme.Borite se!

    Аутор vesnabalta — 26 ÐÐ 2011, 09:05


Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме

Powered by blog.rs